Kontakt os i dag

M Finansinvest ApS besidder de faglige kompetencer og den erfaring, der skal til for at løse din inkassosag. Her behandles inkasso med din vækst for øje.

En inkassosag kan være svær at håndtere for dig som virksomhed. M Finansinvest ApS håndterer din inkassosag med største professionalisme og håndhæver inkassoloven, således at din debitor får en god og fair behandling. Med faglige kompetencer og solid erfaring inddrives hele din gæld eller dele af den, såfremt det er muligt. Her er du som kunde med hele vejen på sidelinien og vil på ethvert tidspunkt i din inkassosag vide, hvor langt i processen vi er. Her er det ikke alene vigtigt at inddrive det skyldige beløb, men at sørge for at du som virksomhed fremstår med en professionalisme og god etik og moral under hele forløbet af den pågældende inkassosag.

Det er de faglige kompetencer der ligeledes gøres brug af i Fogedretten, såfremt din inkassosag ender der. M Finansinvest ApS er ligeledes den der beretter skyldner til RKI og Debitor Registret, såfremt det måtte være nødvendigt. Dog forsøges, der med stor ihærdighed at inddrive det skyldige beløb med god motivation og respektfuld dialog. M Finansinvest ApS løser gerne din inkassosag og har konstant for øje, at din skyldner kan være en væsentlig faktor i at bidrage med omsætning, indtjening og vækst i din virksomhed. Lad vores kompetencer blive din styrke, når du repræsenteres af M Finansinvest ApS i din inkassosag.

M Finansinvest ApS håndterer ikke blot inkassosager, men varetager også administration, rykker procedurer og samt opkrævning hos din debitor. Her er erfaring og kompetencer vores styrke. Vi håndterer dine debitorer og inkassosager efter behov, så du kan varetage andre vigtige funktioner i din virksomhed. Med god dialog, faglig ekspertise og kompetencer inddrives dit skyldige beløb med hensyntagen til inkassoloven og din virksomheds ansigt ud ad til.

Din inkassosag er i gode hænder hos M Finansinvest ApS.

 

mfinansinvest-rki-partner-logo