20 89 99 25 m@mfinans.dk

Inkasso

Inkasso – Er du træt af dårlige betalere og skyldnere, der ikke overholder jeres aftaler? Så lad MFinansInvest stå for din inkassosag fra start til slut. Så kan du passe din forretning, slippe for at ærgre dig og skulle ligge søvnløs om natten. Vi sørger for at køre en professionel og effektiv inkassosag, der sparer dig for både tid og penge.

Der er ikke noget værre, end når folk ikke betaler deres regninger til tiden. Især ikke, når du har overholdt alle jeres aftaler, leveringsfrister og ydet den samme gode service, som du giver alle dine kunder. Pengene kommer bare ikke – og ud over at det er ærgerligt, frustrerende og irriterende, kan det også nemt ende med at give dig problemer med dit cash-flow. Hvis beløbet er stort og du også skal betale eventuelle underleverandører, grossister og producenter er det især et problem.

Hvad skal du gøre? Selv forsøge at inddrive pengene? Eller få professionel hjælp fra et inkassofirma, der er helt nede på jorden og ikke sælger dig mere, end du har brug for?

Per Mathiesen, ejer M Finansinvest

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Send mig dit navn og telefonnummer via nedenstående formular og så kontakter jeg dig til en uforpligtende snak om din sag.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Send mig dit navn og telefonnummer via nedenstående formular og så kontakter jeg dig til en uforpligtende snak om din sag.

Få professionel hjælp til din inkassosag

 

Lad os starte med den sidste løsning først. Det er den, der er nemmest for dig, fordi du slipper for at bruge en masse tid på en sag, hvor du måske alligevel ender med ikke at få nogen penge. Samtidig slipper du for den ubehagelige oplevelse, det altid er, når du er nødt til at jagte en kunde. Det kan f.eks. være at virke truende og i det hele taget foretage dig noget, du slet ikke er vant til at lave.

Ved at bruge MFinansInvest i stedet, slipper du for at have mere med sagen at gøre. Dermed er du sikker på, at din inkassosag bliver ført professionelt og efter bogen, uden at det kommer til at koste dig mere end højst nødvendigt.

Så snart vi overtager sagen, kan vi fremsende rykker- og inkassoskrivelser til skyldneren. Vi vil løbende også forsøge at komme i kontakt med vedkommende, så sagen kan blive bilagt hurtigst muligt, og du kan få dine penge.

 

Kan I stå for sagen i Fogedretten?

 

De fleste andre inkassofirmer overgiver normalt din inkassosag til deres advokat, hvis det bliver nødvendigt at sende sagen i Fogedretten. Derved påløber der store ekstraudgifter til sagen.

Skulle en inkassosag komme så lagt, at vi er nødt til at sende den i Fogedretten, kan vi hjælpe dig hele vejen. Vi fremsender sagen til Fogedretten og kan også møde op på dine vegne i Fogedretten, den dag sagen kommer for retten.

Derved slipper du både for det ubehagelige møde med skylder, og for i det hele taget at skulle bruge tid på den kedelige sag overhovedet.

Hvad koster professionel inkasso?

Når du hyrer et inkassofirma, vil de typisk forsøge at sælge dig en abonnementsydelse, der kører i en bestemt minimumsperiode på fra 3 over 6 til 12 måneder. Det månedlige beløb lyder måske billigt ved første øjekast. Men har du kun en enkelt eller meget få inkassosager hvert år, ender det oftest med at blive en meget dyr løsning, når du opgør udgiften i forhold til det antal inkassosager, inkassofirmaet har afviklet for dig i abonnementsperioden.

Samtidig skal du være opmærksom på, at hvis skyldneren nægter at betale sin regning til inkassofirmaet, har de ikke nogen lovhjemmel til at få skyldneren til at betale. Det kræver, at sagen overdrages til Fogedretten. Det medfører ekstra udgifter til den advokat, som de vælger til at køre sagen for dig.

Endvidere beholder de fleste inkassofirmaer oftest indkasserede renter og gebyrer. Abonnementsprisen skal principielt også trækkes fra det beløb, som det rent faktisk skulle lykkes inkassofirmaet at hente hjem til dig fra dine skyldnere.

Hos MFinansInvest betaler du kun for den enkelte sag!

Hos MFinansInvest betaler du kun for den enkelte inkassosag. Vi har ingen smarte abonnementsaftaler, der pakker tingene ind og gør udgifterne uigennemskuelige.

Ved at vi tager os betalt fra inkassosag til inkassosag, bliver det nemmere at gennemskue, hvad sagen rent faktisk har kostet dig. Samtidig slipper du for en masse af de gebyrer og advokatomkostninger, der oftest løber på, hvis du vælger et af de traditionelle inkassofirmaer til opgaven. 

Jysk vilje og vedholdenhed

Samtidig får du en inkassopartner, der forfølger sagen med ægte jysk vilje, vedholdenhed og tålmodighed. For os er din inkassosag ikke bare endnu en sag i bunken, der skal behandles med så få ressourcer og midler som muligt for at maksimere vores indtjening.

Nej, hos os går vi målrettet efter at få dine skyldnere til at betale dig, hvad de skylder dig, og vi bliver ved, uanset hvilke undskyldninger og tricks, skyldneren forsøger at anvende. Vi har været i branchen i mange år. Så vi kender alle de undvigemanøvrer, skyldnere kan finde på at bruge. Samtidig er vi rigtigt gode til at vurdere, hvilken måde vi bedst kan få det skyldige beløb hentet hjem til dig på.

Det betyder oftest, at selv de skyldnere du eller andre inkassofirmaer har kæmpet med at få penge ud af i månedsvis, vælger at betale hele dit tilgodehavende i løbet af kort tid, når først vi overtager sagen.

Hvor mange rykkere skal jeg have sendt, før jeg overgiver sagen til jer?

Hvis en kunde ikke betaler sin regning til tiden, behøver du ikke sende rykkere, før du sender sagen til inkasso. Renteloven giver dig mulighed for at sende op til tre rykkere med et maksimalt rykkergebyr på 100 kroner for hver rykker. Men der intet i loven, der påbyder dig at udnytte denne mulighed, før du sender sagen til inkasso.

Det er dog en venlig gestus at sende en eller flere rykkere til dine kunder, inden du sender et inkassovarsel. Derved giver du kunderne en større chance for at kunne indbetale det skyldige beløb, inden du sender vedkommende til inkasso.

Er der ingen vej uden om at indlede en inkassosag, påbyder Inkassoloven dig, at du skal sende et inkassovarsel til skyldneren, før der kan indledes en inkassosag. Det skal ske skriftligt med en frist på minimum 10 dage, hvor skyldneren kan betale sit tilgodehavende og dermed slippe for at overgå til inkasso.

Vi kan udsende både rykkere og inkassovarsel for dig, så snart du har en kunde, som ikke har overholdt sin betalingsfrist. Hvor mange rykkere du ønsker, at vi skal sende, samt hvornår vi skal sende inkassovarslet, bestemmer du selv. For hos os er det er helt op til dig, hvor lang snor du vil give dine skyldnere, før vi opretter en inkassosag på det skyldige beløb. Vi behandler dine skyldnere på den måde, som du ønsker det – og vi kan sagtens variere fremgangsmåden fra sag til sag. Ikke to kunder er jo som bekendt ens.

Kan jeg selv køre inkasso på dårlige betalere?

 

Du kan også sagtens selv køre en inkassosag på de kunder, der ikke overholder betalingsfristen eller som ikke reagerer på eventuelle rykkere. Rent juridisk kaldes det for “egen inkasso”.

Som allerede nævnt, behøver du ikke udsende rykkere. Du skal blot fremsende et inkassovarsel med et maksimalt gebyr på 100 kroner. Her giver du skyldneren 10 dage til at indbetale det skyldige beløb inklusiv eventuelle rykkergebyrer og gebyret for inkassovarslet.

Sker det ikke, overgiver du sagen til ”egen inkasso”. Det betyder, at du har mulighed for at møde op hos vedkommende eller kontakte ham eller hende telefonisk, for at inddrive det skyldige beløb eller overtale skyldneren til at indgå en frivillig betalingsaftale med dig.

Uanset hvilken fremgangsmåde du vælger, skal du sørge for at overholde inkassolovens regler til punkt og prikke. Det betyder, at du for det første skal overholde de frister, der er for et inkassovarsel, samt at du har mulighed for at kræve betaling for rimelige udgifter i forbindelse med udarbejdelse og indgåelse af en betalingsaftale med skyldneren. Derudover at du kan tillade dig at tage et administrationsgebyr for betalingsaftalen.

Hvad der retsligt anses for rimelige udgifter, fremgå af et bilag til inkassolovgivningen, som du kan se på Retsinformations hjemmeside.

Du har også ret til et fast kompensationsbeløb til såkaldte udenretslige inddrivelsesomkostninger. Dette beløb kan uden videre tillægges, så snart en kunde ikke har betalt til tiden. Du behøver hverken udsende rykker- eller andre skrivelser, ligesom det ikke behøver fremgå af dine samhandelsbetingelser. Lovgrundlaget og størrelsen af dette beløb kan også ses på Retsinformations hjemmeside.

Til gengæld kan du ikke tage timeløn for det arbejde, du har med at udfærdige rykkerskrivelser eller som du bruger på at køre ud til vedkommende, for at få ham eller hende i tale. Du kan heller ikke selv foretage udlægsforretning hos skyldneren.

 

Det er svært og ubehageligt at køre ”egen inkasso”

Vil du selv køre din inkassosag, skal du samtidig være belavet på, at det kan blive både ubehageligt og en ret akavet situation at stå i. Er skyldneren rutineret, kan du også meget nemt blive sat til vægs af en række forskellige tricks, som drevne skyldnere oftest anvender. Det får dig til at se både dum og tåbelig ud i situationen og det er bestemt ikke nogen god oplevelse for dig.

Samtidig er det ikke nemt at skulle foretage sig noget, der måske ligger endog meget langt fra dit daglige forretningsområde. Det betyder, at du skal bruge uforholdsvis meget tid på opgaven, og er nødt til at sætte dig ind i en masse svært tilgængeligt lovstof. Det er den eneste måde, du kan sikre dig på, at du ikke kommer til at gøre noget i processen, som er ulovligt, eller kan give dig juridiske problemer, hvis først sagen ender i Fogedretten.

 

Slip for at få ødelagt din nattesøvn – overgiv inkasso til os

Så selv om du godt kan køre dine inkassosager selv, betyder det oftest blot, at du kommer til at kaste endnu mere tid og endnu flere penge efter en dårlig betaler, som du måske alligevel ikke kan få til at betale.

Eller at du alligevel ender i Fogedretten, hvor det oftest ender med et forlig, der kun giver dig et meget lille, månedligt afdrag på den gæld, som skyldneren har til dig – samt dyre udgifter til en advokat, hvis du ikke selv har lyst til, at skulle møde op i Fogedretten.

Det er en dårlig investering af dine penge. Samtidig frarøver det dig timer, du kunne have brugt til at tjene andre penge hjem til forretningen ved at udføre arbejde for eller sælge produkter til dem af dine kunder, som rent faktisk betaler.

Så undgå at få ødelagt din nattesøvn eller at få ar på måske både krop og sjæl: Overgiv dine inkassosager til MFinansInvest – inkasso til gennemskuelige priser, som er til at regne med!

 

Seriøs og god rådgivning!

Vi har brugt Per fra M Finansinvest flere gange både i de få tilfælde, hvor det er gået galt og vi har haft brug for hjælp, og i de tilfælde hvor vi vil vurdere potentielle kunders egnethed til at være hos os. Per leverer altid seriøs og god rådgivning, og han går ind i de her sager med et engagement og viljestyrke som er beundringsværdig. Bedste anbefalinger herfra!

Laust Kehlet

KH-Online

M FinansInvest ApS
5
2019-06-21T11:46:23+00:00

Laust Kehlet

KH-Online

Vi har brugt Per fra M Finansinvest flere gange både i de få tilfælde, hvor det er gået galt og vi har haft brug for hjælp, og i de tilfælde hvor vi vil vurdere potentielle kunders egnethed til at være hos os. Per leverer altid seriøs og god rådgivning, og han går ind i de her sager med et engagement og viljestyrke som er beundringsværdig. Bedste anbefalinger herfra!

Hurtig service

Efter et par måneders tov-trækkeri med en kunde der havde virkelig mange gode undskyldninger for ikke, at betale deres faktura tog jeg fat i M Finans Invest. Dagen efter stod hovedstolen på min konto, uden yderligere dikkedarer – Tak for hjælpen Per!

Jens Fudge

Exotech ApS

M FinansInvest ApS
5
2019-06-21T13:26:27+00:00

Jens Fudge

Exotech ApS

Efter et par måneders tov-trækkeri med en kunde der havde virkelig mange gode undskyldninger for ikke, at betale deres faktura tog jeg fat i M Finans Invest. Dagen efter stod hovedstolen på min konto, uden yderligere dikkedarer – Tak for hjælpen Per!

Overlad de “energidræbende” sager i trygge hænder

Per Mathiessen er en mand der både med sin jyske vilje og tålmodighed og respekt for sine medmennesker er unik til at få dine kunder til at betale deres udestående. Han er parat til at gå “hele vejen” samt er vedholdende og professionelt i sit erhverv. Det at kunne overdrage disse “energidræbende” sager i trygge hænder – det gir energi og motivation til at fortsætte det jeg nu er bedst til.

Dorthe Walbum

www.dorthewalbum.dk

M FinansInvest ApS
5
2019-06-21T13:25:16+00:00

Dorthe Walbum

www.dorthewalbum.dk

Per Mathiessen er en mand der både med sin jyske vilje og tålmodighed og respekt for sine medmennesker er unik til at få dine kunder til at betale deres udestående. Han er parat til at gå “hele vejen” samt er vedholdende og professionelt i sit erhverv. Det at kunne overdrage disse “energidræbende” sager i trygge hænder – det gir energi og motivation til at fortsætte det jeg nu er bedst til.

Fået vores penge hver gang!

Vi har brugt M Finansinvest i forbindelse med manglende betalinger fra vores kunder. Så snart vi sender sagen til Per, bliver der reageret med det samme. Vi har måtte sende to sager til Per og vi har fået vores penge hver gang!

Martin Bengaard

SENSE marketing

M FinansInvest ApS
5
2019-06-21T13:23:56+00:00

Martin Bengaard

SENSE marketing

Vi har brugt M Finansinvest i forbindelse med manglende betalinger fra vores kunder. Så snart vi sender sagen til Per, bliver der reageret med det samme. Vi har måtte sende to sager til Per og vi har fået vores penge hver gang!
5
4
M FinansInvest ApS
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.