20 89 99 25 m@mfinans.dk

Inkassofirma med professionel og effektiv inddrivelse

 

Gør det nemmere for dig selv og lad mig hjælpe dig med at inddrive din gæld. Så kan du koncentrere dig om at drive din forretning.

Mange års erfaring

Hos M Finansinvest har vi over 10 års erfaring med inkassosager og inddrivelse af gæld. Hos os får du en høj inddrivelsesrate.

Hurtig og personling behandling

Behandlingen af din inkassosag opstarter samme dag du sender den ind til os. Videre behandles dine sager personligt fra start til slut af Per Mathiesen.

Ingen skjulte gebyrer

Træt af alle mulige skjulte gebyrer og omkostninger? Hos os får du en fast pris så du fra start af ved hvad det i alt vil koste at få dine sager behandlet. Undgå ubehagelige overraskelser! 

Selv om du godt må inddrive forfalden gæld selv, er det meget nemmere, mere sikkert og enklere, at overdrage inddrivelsen til et professionelt inkassofirma. Så kan du koncentrere dig om at drive din forretning, mens jeg sørger for, at du får dine penge fra dårlige betalere og andre skyldnere.

Der er ikke noget mere ærgerligt og irriterende, end når en kunde ikke betaler sin faktura. Det kan nemt ende med at sætte dig og dit firma i en prekær situation, især hvis der er tale om et større beløb.

Så kan kunden ikke betale, er du nødt til at gøre noget aktivt for at inddrive pengene – og jo hurtigere pengene kan tilvejebringes, jo hurtigere slipper du for ærgrelser og bekymringer.

Inkassofirma ved Per Mathiesen

Inkassofirma der giver dig hele hovedstolen

Hos M Finansinvest har vi en høj inddrivelsesrate grundet mange års erfaring.

Vælger du os, sikrer du dig, at 100% af hovedstolen er din. M Finansinvest får betalingen fra renter og gebyrer fra skyldner.

 

Hvor mange rykkere skal jeg sende inden inkasso?

Men før du kan sende dit udestående til inkasso, skal du først sørge for at overholde rente- og inkassolovens regler. De gælder, uanset om du selv vil forsøge at inddrive pengene gennem såkaldt ”egen inkasso” eller du vil overdrage sagen til et inkassofirma.

Mange tror, at de skal have sendt minimum tre rykkere, før de kan sende et inkassovarsel. Det er ikke tilfældet. Renteloven påbyder, at der højst kan opkræves tre rykkergebyrer af maksimalt 100 kroner pr. gang for samme gældsforhold. Men der er ingen lovgivning, som pålægger dig at sende et bestemt antal rykkere, før du sender et udestående til inkasso. Rykkerskrivelsen skal give skyldner en betalingsfrist på minimun 10 dage.

Inkassovarslet er lovpligtigt. Varslet skal fremsendes skriftligt med minimum 10 dages frist, før sagen overgives til inkasso. Skrivelsen skal samtidig gøre det muligt for skyldner at identificere kravet og give mulighed for, at skylder kan bedømme kravet og opgørelsen af det.

I forbindelse med overdragelsen til inkasso har du mulighed for at pålægge et gebyr på maksimalt 100 kroner.

Må jeg selv stå for inddrivelse af gæld?

Har du mod på det, kan du selv inddrive udestående fakturaer og anden gæld. ”Egen inkasso” kræver dog stadig, at du har sendt et lovligt udfærdiget inkassovarsel.

Selv om det er dig selv, der står for inddrivelse af gælden, har du ret til at tage betaling for arbejdet. Det betyder reelt set , at skyldner skal betale gebyret for overdragelsen til inkasso samt udenretslige inkassoomkostninger. Du kan ikke opkræve vedkommende for den tid, du har brugt på at inddrive gælden.

Hvorfor overdrage inddrivelsen til et professionelt inkassofirma?

Vælger du imidlertid at overdrage inddrivelsen til et inkassofirma, slipper du dels for den ubehagelige situation, det er, når du skal forsøge at inddrive gæld hos kunder og andre forretningsforbindelser. Samtidig sparer du en masse tid og bekymringer.

En anden stor fordel er, at et inkassofirma kender både rente- og inkassoloven. Endividere kan et firma også hjælpe dig med, at vurdere hvor store dine muligheder er for at få dit tilgodehavende inddrevet.

Så ved at overdrage sagen til et professionelt inkassofirma, sparer du både tid og undgår ubehagelige situationer.

Hvad bør du være opmærksom på, når du overgiver inddrivelsen til et inkassofirma?

Mange inkassofirmaer kører med en abonnementsordning, der har en vis bindingsperiode. Så selv om abonnementet lyder billigt, kan det blive en dyr måde at inddrive gæld fra skyldnere på, hvis du kun har en enkelt dårlig betaler eller to om året. Mange inkassofirmaer kører også med nogle ret indviklede aftalebetingelser.

Nægter skyldneren at betale regningen, har inkassofirmaet ikke nogen lovhjemmel til at få skyldneren til at betale. Her er inkassofirmaet nødt til at overdrage sagen til retslig inkasso i Fogedretten.

Et inkassofirma med rimelige priser og i øjenhøjde

Vælger du i stedet at bruge Autoriseret Inkasso Virksomhed, M Finansinvest ApS, får du et inkassofirma, der kører med rimelige priser, en høj inddrivelsesrate og som har samarbejdsbetingelser, der er til at forstå.

Jeg behandler sagen professionelt og fremsender rykkere og inkassoskrivelser til skyldner. Sideløbende hermed forsøger jeg at komme i kontakt med skyldner, så sagen kan løses hurtigst muligt.

Bliver det nødvendigt, kan jeg sende sagen i Fogedretten på dine vegne. Her møder jeg efterfølgende op på vegne af dig, så du undgår at skulle bruge tid på at møde op i retten.

Jeg kan også indberette skyldner til både Experian A/S (det tidligere RKI) og Debitor Registeret, hvis de fornødne betingelser herfor er opfyldt.

Så kontakt mig i dag og få klaret din inkassosag nemt, hurtigt og uden bindende aftaler eller andre ubehagelige overraskelser.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.